Астролозите твърдят, че тези жени  мислят и чувстват като мъже;

...
 
Астролозите твърдят, че тези жени  мислят и чувстват като мъже;
Коментари Харесай

Топ – 3 на Най-умните жени сред зодиакалните знаци!

   жена-768x548
Астролозите настояват, че тези жени  мислят и усещат като мъже; в това време те се усещат задоволително удобно, без значение че  имат мъжки разум.

Казват, че у по-силния пол при среща с  умни и самоуверени дами стопира дишането. Много малко мъже харесват такива  дами,  по-скоро на мъжете им харесва това, че тези   дами са постигнали триумф в специалността и кариерата, защото те са извънредно способени в някои области, а толкоз интелигентна другарка може да комплексира всеки мъж.

Въпреки че  тези дами имат и дефекти, един от които е чисто дипломатическите им връзки с сътрудниците. Астролозите също по този начин споделят, че такива жени  мислят и усещат като мъже, като в това време се усещат задоволително удобно, без значение от обстоятелството, че в реалност имат мъжки разум.

Овен

Овен – има  вродена прозорливост. В ранна възраст се пробва да завоюва доверието в „ двора “ и да получи монопол в връзките с връстниците. Жените, родени под този знак  много просто и елементарно завладяват водачеството на всички места.

Такива дами са доста издръжливи и имат висок витален капацитет. Те са склонни да се заемат с сложни каузи, даже в случай че те са в действителност мъжки. Единственият минус в характера на тези дами е, че са наивни, само че те са много нападателни към другите, и в действителност – пред лицето на несправедливостта и гнева те безусловно за няколко секунди могат да избухнат, по тази причина незабавно поправят ситуацията, което не могат да търпят.

Жените Овен са уверени, че в случай че не са такива,  елементарно ще се срутен под въздействието на публичното мнение, а това  те не могат да си разрешат.

Скорпион

Скорпион – женственост и мъжки черти. Жената Скорпион  от раждането до края на живота си осъзнава, че нейната орис е в женското и начало, макар че не е същата като другите дами. Те имат вяра, че човешкият живот е по-прост, макар обстоятелството, че в тях има разнообразни типове женски хитрости и коварство.

У дамите – Скорпиони всичко е напълно просто, те са мощно интуитивни, което им разрешава да трансфорат това в преимущество, тъй като виждат индивида като че ли от вътрешната страна. Знайте, че за една такава жена да разпознае  лъжец е доста елементарно. Жените – Скорпиони са  с много злопаметен темперамент и най-важното – те в никакъв случай не търпят загуби, помнете това.

Козирог

Козирог – специфична внимателност от най-ранна възраст. Те са не по детски спокойни и съществени.  Такива дами лесно  намират общ език с противоположния пол.

Те са постоянно с добре следени страсти, и в никакъв случай не се трансформират в  подбудители на спорове. Природата ги е надарила с особена непримиримост – затова   могат да завладяват всеки представител на противоположния пол, без значение от кой от знаците на зодиака е той.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

*                  *                                                        *                                                       *                                    *

Най-недостъпните дами в зодиака: 4. Близнаци…

 

Има такава фраза – девойки с леко държание. Но през днешния ден няма да ви описваме за тях. А за другите, които с цел да бъдат извоювани, са необходими  доста сили, сила и…

Цялата публикация

Мъжете от тези зодиакални знаци се отнасят най-добре с дамите: 1. Близнаци…

 

Всяка жена мечтае за идеалния мъж: гальовен, благ, любящ и подкрепящ колегата си. Както е известно, блян не съществува, само че би трябвало да се обърне внимание на това, представителите на кои…

Цялата публикация

Само за дами: 5 метода бързо да се избавите от нелюбим мъж!

 

Като първо би трябвало да се запомни следното – мъж в жилището е елементарно да се вкара, само че даже и за упорита жена е много мъчно да го изхвърли… Някои жени…

Цялата публикация

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР